Ново в ЕМИКА

Реклама

Proclima Solution Ltd.


 Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

 

AquaSource Коластра 120+20

Дата: 2015-01-08

AquaSource Коластра 120+20

AquaSource Colactive 3

До края на месец януари, ще можете да се възползвате от следната промоция:

AquaSource Colactive 3 - 120 капсули + 20 БЕЗПЛАТНИ капсули (вкл. БЕЗПЛАТНА Доставка) за 89,30лв.

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата!
 КОЛАКТИВ3 КОЛАСТРА

Съчетава ползите от КолАктив с две допълнителни съставки

Коластрата в продукта КолАктив3 на AquaSource е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество.
 
AquaSource препоръчва КолАктив3 на всички, които желаят да подпомогнат допълнително здравето на храносмилателния тракт, освен всички други ползи от коластрата. В този продукт са съчетани ползите от КолАктив в комбинация с две допълнителни съставки: 

• Ацидофилус – полезна бактерия, населяваща тънките черва. Включена е, за да поддържа доброто здраве на долната част на храносмилателната система. Основната функция на тази система е да подготви храната така, че организмът да може да я използва за енергия, растеж и структурна поддръжка. 

• Лактоферин – въпреки, че коластрата има естествено съдържание на лактоферин, този биоактивен пептид също е допълнително включен като съставка, за подпомагане на имунната система.

Коластрата се събира и преработва прясна, а не замразена. Пастьоризира се при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. 

Основни предимства: 
• Всички предимства на КолАктив, та дори и повече 
• Основната съставка в КолАктив3 е американска коластра 
• Допълнителна помощ за храносмилателния тракт, оказана от Ацидофилус 
• Лактоферин, който се свързва с желязото и улеснява неговия прием. Подпомага естествените защитни функции на организма 
• Отлична хранителна подкрепа за активни хора и спортисти
 
Със силата на тези три хранителни вещества, КолАктив3 е ефикасно допълнение към всеки хранителен режим, което осигурява основата за добро физическо здраве, основаващо се на първичното: Природата. 

Указания за употреба: 
Вземайте 2 капсули дневно сутрин с чаша изворна вода, двадесет минути преди хранене. Хората, възстановяващи се след заболяване могат да вземат до два пъти по две капсули дневно.

Съдържание: Коластра, Лактобацилус Ацидофилус , Лактоферин , Капсула: Емулгатор желатин

Забележка: Въпреки, че КолАктив3 на AquaSource е от крави, той е подходящ и за хора, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза е минимално. Въпреки това, той не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

тел. за контакт: 0878 72 06 99
Галина Тодорова - независим дистрибутор
© AquaSource Algae Group plc 2014
АкваСорс е английската компания AquaSource Algae group, pls, която развива дейността си в България чрез 100% дъщерното дружество АкваСорс ЕООД. Регистрирано в РБългария с ЕИК: 130 500 368 • ДДС номер: BG 130 500 368

 

Количка

Количката е празна.